Przyczepa, a raczej sam pomysł na jej wykorzystanie w celach gastronomicznych, przybył do nas z Ameryki. Koncepcja ta kojarzy się z maleńkimi punktami z jedzeniem na wynos, wszelkiego rodzaju budkami, a także z jarmarkami świątecznymi. Pojawiają się na ulicach, skwerach, placach, uczestniczą w festiwalach kulinarnych, targach śniadaniowych, zlotach czy wydarzeniach kulturalnych w przestrzeni miejskiej. Food truck jest świetną alternatywą dla każdej restauracji, a tym samym dobrym pomysłem na biznes. Firma uniezależnia się od stacjonarnego punktu sprzedaży i wychodzi ze swoją ofertą do mieszkańców całego miasta.
Wyjdź naprzeciw swoim klientom
Produkowane i sprzedawane przez nas przyczepy gastronomiczne stanowią również istotny element marketingowy. Dobrze przemyślana i spersonalizowana reklama graficzna. Umieszczona na ścianach food trucka może pełnić rolę promocyjną.
Nie trzeba już kupować bilbordów i ulotek, gdyż to pojazd popularyzuje naszą firmę wśród okolicznych mieszkańców. Inwestując w niego, nie musisz już czekać na klientów w lokalu stacjonarnym, bo to Ty wychodzisz do nich ze swoją ofertą. Twoja inicjatywa i zaangażowanie z pewnością spotkają się z pozytywnym odzewem ze strony konsumentów. Jako znawca i pasjonat branży gastronomicznej możesz budować bardziej bezpośrednie, wręcz przyjacielskie relacje z mieszkańcami, a co za tym idzie zdobywać stałych klientów i tworzyć grupy sympatyków jedzenia na świeżym powietrzu zarówno w kraju, jak i za granicą. Możesz wyjść poza przysłowiowe cztery ściany i zacząć uczestniczyć w dowolnych eventach kulinarnych. Przygotowując oryginalne menu, będziesz promował firmę i budował swoją pozycję szefa kuchni w świadomości gości.
Zapraszamy do zapoznania się z ofertą naszego przedsiębiorstwa. Jesteśmy przekonani, że zainspirują Was dotychczasowe realizacje i pod ich wpływem stworzycie koncepcję własnego biznesu na kółkach.
Zobacz wszystkie realizacje